Pages Navigation Menu

ЗАПОЗНАНСТВА, СРЕЩИ, ПРИЯТЕЛСТВА, ВРЪЗКИ И СЕКСУАЛНИ КОНТАКТИ

Как ще му отговори другия?

Как ще му отговори другия?
  1. Здрасти (Здравей)
  2. Благодаря и ти.
  3. Супер! А ти?

Какво съветваме ние?

Най-подходящо  е да  намерете някакъв общ  интерес и да пишете за нещо конкретно, тъй като в горните примери ясно си личи, че нямате какво да кажете и затова казвате… нищо. Диалога трябва да започне с ясно насочена тема – такива има колкото искате! Всичко от „какво значи потребителското ти име“ до „като си писал / писала, че слушаш рок, коя ти е любимата група“, до разговорите за храни и заведения. Ако нямате за какво да се хванете, винаги можете първо да представите себе си – „Здравей, аз съм …, занимавам се с …, слушам…, харесвам…“ и т. н., и т. н..

Съобщенията със съдържание „много си секси в тези дрехи“ и други от този сорт не изглеждат толкова добре и толкова на място. Да, всеки човек обича да му правят комплименти, но коментарите на тема външен вид, отправяни от човек, с който не сте се виждали на живо, изглеждат прекалени и на практика отблъскват, вместо да правят добро впечатление.

Бъдете себе си. Бъдете искрени. Бъдете оригинални

Всичко, което казахме до тук няма за цел да ви предлага рамки и граници, в които да се вписвате. Изборът е ваш. Практиката показва, че стандартните съобщения не вършат почти никаква работа. Постарайте се да бъдете оригинални и интересни. Преди всичко, не се правете на нещо, което не сте и не искате да бъдете. Направете така, че характерът ви да си проличава поне малко в кореспондирането с другите потребители. Така ще покажете вашата индивидуалност и лични качества.

УСПЕХ !!!

 

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Каптча: *