Pages Navigation Menu

ЗАПОЗНАНСТВА, СРЕЩИ, ПРИЯТЕЛСТВА, ВРЪЗКИ И СЕКСУАЛНИ КОНТАКТИ

Жените в сайтовете за запознанства?

Жените в сайтовете за запознанства?

Сайтовете за запознанства са мого удобни за началото на една връзка без значение дали любовна, или сексуална. Чатът е изпълнен с безброй много хора – мъже,жени, млади или не чак толкова.
Всеки мъж би си помислил, че жените търсят единствено секс в тези сайтове.

Какви са типовете жени в забавните сайтове?

 1. Семейната жена
  Можеби най-разпространеният женски персонаж в чатовете е дамата на възраст между 28 и 38 години, която вече има едно или повече деца. Тя е семейна и отегчена от ежедневието си.
  Семейните жени търсят разнообразието в мрежата –за тях чата с непознат е отдушник от еднообразието на бита. В най-общия случай те се регистрират, за да открият приятели или хора, с които просто да си побъбрят за това-онова.
  Тези дами са доста предпазливи и много рядко се хвърлят в авантюри и определено не търси секс за една вечер. Този тип жени не биха рискували съпрузите им да разберат, че се ровят във сайтове за запознанства. Това би внесло напрежение в отношенията с партньорите им.
 2. Разведените дами
  Те или са анулирали брака си, или сравнително скоро са приключили дълга връзка. Поради това тези дами по-рядко флиртуват в реалния свят – защото все още ги държат „оковите“ на обвързаността. За момента те нямат намерение да се впускат в нови любови– по-скоро предпочитат забавлението.
  Самотните дами обаче търсят определен тип мъже, за да запълнят интимната си празнота. Те имат доста голям опит в леглото и предпочитат по-зрелите представители на силния пол. Този тип дами минават в категория трудни. Те не отговарят на всеки, но харесат ли си даден мъж, задължително го срещат очи в очи….
 3. Платените момичета и така наречените „златотърсачки“
  От няколко години се наблюдава явната тенденция жриците на любовта да се представят в мрежата. Жени от всички възрастови групи предлагат нежните си услуги срещу заплащане.
  Цените за секс варира от 15 до 1000 лв., Например един еротичен видео чат струва около 15-20 лв., но ВИП услугите започват от хилядарката. Често срещани е са и масажите с освобождаване.
  За по-младите жрици на любовта е характерно да слагат анонси като „Търси си спонсорство“ или „Подпомагане“. Тези можем да сложим в категория златотърсачки, защото за останалите това е просто бизнес.
 4. Младите и най-желани
  Тези малки дами на възраст между 16 и 22 години тепърва навлизат в интимния живот.В тези сайтовете, те най-често търсят по-зрели мъже, от които да почерпят малко опит в това кое как се прави.
  Младите момичета са доста взискателни. Искат мъж мечта. Той трябва да е на първо място с добро финансово състояние, мусколест, симпатичен и по възможност природно надарен.
  Смешното е, че когато открият ли така търсеният идеален мъж , се стига до дилемата „иска, но не ѝ стиска“.
  Най-често младите момиченца просто разиграват мъжете с хлапашко поведение и обещания за срещи.
 

3 коментара

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Каптча: *