Pages Navigation Menu

ЗАПОЗНАНСТВА, СРЕЩИ, ПРИЯТЕЛСТВА, ВРЪЗКИ И СЕКСУАЛНИ КОНТАКТИ

Сексуални подобрители

Сексуални подобрители
Остават броени дни до началото на Лотария зелена карта САЩ! Неизпускайте шанса си да участвате в Програмата за Разнообразяване на Емигрантския Поток на Държавния Департамент на САЩ

Zapoznanstva

Като цяло общоприет факт е, че всеки от нас се стреми(поне трябва да е така) да има дълга и безпроблемна връзка, която да му носи само положителни емоции и изживявания.Едни успяват с това, други не, според мен всичко е въпрос главно на късмет, а вторично на разбиране, любов, компромиси и доверие.

Сексуални подобрители за разнообразяване на вашия полов живот в sex shop с безплатна доставка!

Смея да твърдя, че съм мъж достатъчно атрактивен за дамите, за да не ми липсва компания и партньорка.Имал съм както и сериозни връзки(2-6г.), така и множество мимолетни изживявания основаващи се единствено на физическите ми нужди. Интересното е, че никога и по никакъв начин не съм заблуждавал или лъгал жените, а напротив казвам им директно, че нищо не могат да очакват от мен и не предлагам гаранции за бъдещи контакти.Това което разбрах е, че те повече от нас мъжете мислят и желаят интимност, просто първосигнално смятат, че това е срамно и злепоставящо, което ги кара да се държат меко казано странно и отблъскващо. Истината е една и е много проста:
Всяка жена вътре в себе си е една похотлива и активна сексуална личност, просто трябва да се убеди, че човекът до нея я обича или я стимулира с необходимите комплименти и поведение в правилните моменти. Лесно е, необходими са малки думи, малки жестове, малки подаръци, но винаги поднесени уж случайно и импусливно в даден момент, ето това прави чудеса. Тогава за кратко време се усеща промяната на поведението и в положителна светлина и тя е готова да се унижи дори, но да даде максимума си за партньора.

Дотук добре, но това носи със себе си и друго ниво на връзката, а дали искаме това или просто сме желали един перфектен физически контакт и толкова.От личен опит го казвам, дори и да е било само полов контакт неколкократно и последва раздяла, там винаги стои отворена една връзка, която при желание винаги може да бъде продължена.Спокойствието, доверието, контакта там е бил на такъв етап, че самата мисъл винаги те блазни да повториш това. Уверявам ви на това ниво на отношенията няма табута, няма спорове, няма сърдити, има само удоволствие и желание за взаимност .

 

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Каптча: *