Pages Navigation Menu

ЗАПОЗНАНСТВА, СРЕЩИ, ПРИЯТЕЛСТВА, ВРЪЗКИ И СЕКСУАЛНИ КОНТАКТИ

Съвети, с които да бъдете по-добри в онлайн флиртуването

Съвети, с които да бъдете по-добри в онлайн флиртуването

Ако сте новатори и смятате, че да си намериш гадже в дискотеката, библиотеката или градският транспорт е твърде старомодно, значи определено трябва да опитате с онлайн флирт и запознанства.

Ако това е ново за вас, най-важното е да знаете, че живеем във време, в което трябва да спрете да мислите за клишето „колко опасно е да излизаш с някой, с когото си се запознал в сайт за флиртуване“. И все пак трябва да бъдете добре подготвени за онлайн флирта, защото така както съвсем обикновеният флирт, онлайн свалките са си направо изкуство.

1.Поеми инциативата в свои ръце.

Когато кажеш на представител от срещуположният пол, че си инициативна личност, демонстриваш самоувереност и самочувствие, бъди сигурна, че това е правилната стъпка. Дори и да не получиш одобрение от отсрещната страна, не забравяй, че не можеш да се харесаш на всички. Така че, липсата на отговор не бива да те притеснява.

2.“Проучи“ човека, който си си набелязала

Гледай да научиш максимално много за човека, който те е привлякъл, дори само от профила му. Разгледай старателно снимките му, нещата от които се интересува, местата, които обича да посещава. Общо взето прегледай старателно цялата информация от профила му, за да се убедиш, че този човек наистина те привлича. Така ще успееш и да си направиш изводите, дали с този човек бихте си паснали, или не. Ако нямате сходни интереси, дори и след обстойна „обиколка“ из профила му няма смисъл да си губиш времето в напразни запознанства и флирт.

3.Уговаряй си срещи

Ако някой ти допадне и ти се стори надежден, може да излезете и да се видите на живо. Понеже няма как да знаеш до колко ще си паснете с този човек е добре първата ви среща да бъде на по кафе или разходка в парка. Ако си се харесате нека втората среща е по продължителна-вечеря, кино (или може би специално продължение).

4.Задавай въпроси

Идеята на онлайн флирта и запознаствата и с отсрещният човек да се опознавате взаимно. Това естествено не означава да задава клиширани и заучени въпроси. Или пък да го накараш да се чувства като на полицейски разпит. Попитай за нещата, които наистина те интересуват: кучета или котки обича повече, практикува ли екстремни спортове, храни ли се здравословно и общо взето всичко, което ти дойде на ум ( Без да го плашиш естествено, не искаме да те помисли за откачалка, нали?)

/Моля споделете и вашата история тук:/

 

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Каптча: *