Pages Navigation Menu

ЗАПОЗНАНСТВА, СРЕЩИ, ПРИЯТЕЛСТВА, ВРЪЗКИ И СЕКСУАЛНИ КОНТАКТИ

Първото ни съобщение към някой?

Първото ни съобщение към някой?

Какво трябва да е първото ни съобщение към някой?

Първото впечатление винаги е било най-важно. И като казваме „първо впечатление“, всъщност имаме предвид първото ви съобщение към някого – съобщението, с което слагате начало на контакта с този човек. Обикновено е прието, че мъжете пишат първи. Не е изключено обаче и жена първа да се свърже с мъж,в днешно време има много смели дами.  Нашите препоръки и съвети са насочени и към двата пола.

Усетете  човека срещу вас

Първо за да напишете първо съобщение и то да прерасне в разговор, среща, връзка …, най-важно е да усетите човека, на който смятате да пишете. Разгледайте внимателно профила,снимките, прочетете инфомацията за него/ нея и какви са очакванията на този човек.Усетите ли правилно събеседника  резултът няма да закъснее.

Грамотно изразяване

Най-често допусканите грешки в начина изразяване са – правопис, пунктуация, думите, с които си служите правят голямо  впечатление, особено ако човекът срещу вас очаква да се запознае с някои над средното интелектуално ниво. Писането на българо-английски, maimunitza или 6liokavica (което всъщност е едно и също) е ненужно. Това е показател за несериозно отношение към този, към когото се обръщате. Като цяло е добре да покажете поне средна грамотност.

Избягвайте да използвате стандартните съобщения

А именно:

  1. Здрасти (Здравей)
  2. здрасти, много си хубав/ хубава. много ме кефиш
  3. Здравей, кво става/ как е/ как си?
 

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Каптча: *