Pages Navigation Menu

ЗАПОЗНАНСТВА, СРЕЩИ, ПРИЯТЕЛСТВА, ВРЪЗКИ И СЕКСУАЛНИ КОНТАКТИ

Кога се нуждаем от сексолог?

Кога се нуждаем от сексолог?

Кога имаме нужда да посетим сексолог?

Сексът би трябвало да бъде забавен и лесен, когато сте с партньора си. Въпреки това, има моменти, когато нещата не работят точно по начина, по който сте се надявали. Независимо дали се използва, ако има голям сексуален живот или искрата си е отишла, или се опитвате да запалите огънят за първи път,  много двойки се чудят кога трябва да видят сексолог.

Липсата на секс

Здравите възрастни правят секс редовно, когато имат връзка. Дори и възрастните с деца и ходещите на работа , търсят време да го правтя около 10 пъти на месец, дори ако това означава, по-малко почивка, отколкото бихме искали.Ако не правите секс, терапевта може да потърси начин да разбере защо. Дори и ако в нищо не се чувствате грешна, може да има проблем, който Ви задържа да бъдете интимни с партньора си.Липсата на интимност може да доведе до негодувание.

Дискомфорт с партньораsexy-girl

Ако сте били с партньора си известно време, в една връзка, където сексът може да бъде неудобен, и  все още е неудобе сексолога може да бъде в състояние да ви помогне. В някои случаи, един професионалист може да хвърли светлина върху и защо може да има проблем с партньора в спалнята.  Уважавайте чувствата на партньора си и не забравяйте да прецените ситуацията, като забележите себе  си или езика на тялото си.

Проблеми с  оргазма

За много жени, постигането на оргазъм с партньор може да бъде много трудно. Неопитните жени, които са по-млади и не познават собствените си тела, наистина могат да се възползват от секс терапия. В много случаи, само една или две сесии е всичко, което ще бъде необходимо за много жени. Дори жените, които познават  телата си могат да се научат да постигат оргазъм с партньор. Например, много сексуални терапевти работят, за да научат двойки как могат да достигат кулминация. Това ще доведе до по-добър секс и за двамата партньори.

 

 

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Каптча: *