Pages Navigation Menu

Запознанства, Срещи, Приятелства, Връзки и Сексуални Контакти

Интернет Запознанства

Интернет Запознанства

Къде да намерим достойния партньор за себе си? Този въпрос вълнува много жени. Няма значение по какви причини си задавате този въпрос – най-важното е вашето желание да се осъществи. При това бързо и успешно.

Какво показва статистиката?:

Статистиката показва, че все повече мъже и жени търсят своите партньори не в нощните клубове, а в сайтовете за запознанства. Първото, което обикновено прави жената, която е решила да си търси мъж по Интернет е „съвсем случайно” да влезе в сайтовете за запознанства по време на обедната си почивка. Просто така – за да разбере какво става по света и как живеят хората. Това е полезен и важен етап. Тя с учудване ще разбере, че в тези сайтове са се регистрирали много хора, които си живеят добре. Нашият съвет е следният: посветете на този етап достатъчно време. Изберете тези сайтове, които ви се харесват повече и прекарвайте в тях повече време. По този начин вие ще разберете колко често се появяват новите анкети, какви хора се регистрират и какъв тип партньорка искат да си намерят.

Какво следва после?

Обикновено, след първото разузнаване, настъпва периодът на събиране на статистическите данни. На тази фаза се спират около 30% от търсещите лично щастие. Причините са банални, но обясними: на всяка щастлива история съответстват няколко отчайващи. Репликите от рода на „Изгубих си 3 години за безсмислена преписка”, „Там е пълно с идиоти” или „Няма сериозни мъже в интернет” не трябва да ви отказват от замисленото начинание. В Интернет, както и в живота, има всичко. Нашето мнение е следното: ако сте решили да бъдете щастливи, глупаво е да се отказвате от мечтата си, само защото другите се карат и се развеждат. Търсете щастливи примери за брака и анализирайте именно тях. Според статистическите данни, броят на двойките, които са намерили своя партньор по Интернет, нараства с всяка следваща година. Мъжете имат същите причини за търсене на партньорка в сайтовете за запознанства: малко свободно време, неяснота къде могат да срещнат подходящата жена.

… да направите първата активна стъпка – т.е. да публикувате своя профил. Всеки от нас се старае да пази в тайна личния си живот. Да публикувате информация за себе си черно на бяло, в която пишете, че сте самотни и си търсите партньор, е изпитание за вашата зависимост от общественото мнение. В този случай ние ви съветваме, да приемете този факт спокойно. Няма нищо страшно, ако ваш съсед или познат разбере вашата тайна. Първо, в неловко положение може да ви постави само близък човек, на чието мнение държите. Второ, този човек е влязъл в същите сайтове и тогава възниква въпросът: А какво той прави там? Отговаряйте спокойно на некоректните въпроси без да изпадате в подробности.

 

След това започва най-интересното. Вие чакате да се разгърнат събитията.

Нашите препоръки на този етап са следните:

  • Преди да създадете своя профил, внимателно прочетете профилите на други хора. Разберете какво пишат и кого търсят хората, които са привлекли вашето внимание. Напишете нещо подобно по настроение и съдържание.
  • Мъжът е уверен, че той „избира”. Задължително поместете своя снимка. Профилът без снимка може да остане незабелязан.
  • Отстранявайте писмата, които не ви се харесват, не се задълбочавайте върху тях, не си задавайте въпроси и не се разстройвайте.
  • Не възприемайте всеки мъж като „той е”. Да получиш удоволствие от срещите и общуването е голямо изкуство и ако вие успеете да го овладеете, животът ви ще стане по-интересен и прекрасен.
  • Уговаряйте си срещите на места, които са ви познати и приятни. Там вие ще се отпуснете по-лесно и ще се чувствате по-естествено.
  • Дори още от самото начало на срещата да сте наясно, че това не е мъжът на вашите мечти, допийте си спокойно кафето или коктейла. А след това му благодарете за срещата. Вие можете да му откажете по-късно чрез писмо. А и мъжът може сам да се досети.
  • Заложете на щастливата случайност, а не на скоростта. Дори да получите отговор от мъж едва на третия месец, няма да бъдете по-малко щастливи! Позволете на живота…

Сексуални подобрители в sex shop с безплатна доставка!