Pages Navigation Menu

ЗАПОЗНАНСТВА, СРЕЩИ, ПРИЯТЕЛСТВА, ВРЪЗКИ И СЕКСУАЛНИ КОНТАКТИ

Имам три деца… Но се влюбих в друга

Имам три деца… Но се влюбих в друга

„Здравейте.

Историята ми е следната и исках да я споделя с някои, защото от дни се измъчвам.

Имам три деца от жена ми, но с нея сме разделени от доста време. Грижа се за децата всеки ден, не съм ги лишавал от нищо никога. Всеки ден съм с тях.

Преди време се запознах с момиче, по малко от мен с 10 години. Хареса ми много, защото е добра, умна и доста хубава. Още в самото начало и разказах за мен, казах и също че имам три деца. Тя прие всичко нормално, даже ми благодари, че не съм скрил нищо от нея. Каза, че много обича деца и много би се радвала да се запознае с моите момчета- да имам три момчета.

Влюбен съм много в нея, както и тя в мен и всичко беше добре поне до преди 2 седмици, когато при срещата ми с децата, те ме помолиха да се върна при майка им, което би ги направи много щастливи. Притесних се но не им казах нищо.

Но това до някаде промени отношенията ми към жената, в която съм влюбен. Започнах да се държа малко дистанцирано и тя разбра че нещо не е наред и ме попита какво става. Казах и че имам много работа и някои неща, които още не знам.

Скоро обаче и споделих истината, че скоро най-вероятно ще се върна при бившата си, защото децата го искат, а те са най-важната нещо в моя живот.

Тя остана шокирана, попита ме само, дали съм сигурен в решението си.

Отговорих  и че го правя само заради децата. Тя не каза нищо, но по погледа си личеше  колко съм я наранил.

Разделихме се, но се чувствам се ужасно заради нея, защото и бях обещал, че винаги ще до нея, че ще заживеем заедно и че ще си имаме наши деца. Нараних я ужасно много с това мое решение, което в този момента ми изглежда тъпо. Наистина не знам, дали да се върна при жена, към която отдавна нямам чувства. Струва ли си да зарежа всичко и да бъда всеки ден с някой който не обичам и доста често сме се карали?“

/Моля споделете и вашата история тук:/

 

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Каптча: *